Kawai K300 Chroom

nieuwe piano
Hoogte: 122 cm
Breedte: 149 cm
Diepte: 61 cm
Gewicht: 227 kg
Kast: zwart hoogglans
Bouwjaar: 2018

Kawai K300 Chroom Piano

Net als de K200 piano van Kawai een stijlvol uitgevoerde kast met bovenblad zonder scharnier. Moderne uitstraling door het gebruik van chroom in plaats van het gebruikelijke messing. De lessenaar is extra lang en de klep beschikt over een Soft-fall systeem.
De nieuwe K-300 is gebaseerd op de in veel landen wereldwijd onderscheiden K-3. Maar zelfs wat goed is, kan nog worden verbeterd. De houten constructie werd met 5 rasten uitgebreid, de gietijzeren plaat met 2 versterkende schroeven nog steviger met de frameconstructie verbonden. Het resultaat is een nog vollere en rondere klank.

Over Kawai

Japanse piano’s staan bekend als degelijk, betrouwbaar en betaalbaar. 
Yamaha en Kawai zijn de meest bekende Japanse merken.
Kawai is in 1927 opgericht door Koichi Kawai en groot geworden door de combinatie van traditionele handmatige technieken en moderne technologie.
 Altijd is men bezig met de ontwikkeling van zowel de akoestische als digitale instrumenten.
Om de mechanieken bijvoorbeeld bestand te maken tegen invloeden van het klimaat (temperatuur- en vochtigheidswisselingen) heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt, dat geldt ook voor andere onderdelen. 
Het grote voordeel is dat dit materiaal niet werkt onder invloed van vocht, een langere levensduur heeft en sterk en stabiel is.
Alle modellen in de K-reeks zijn hiermee uitgerust.

Prijs

geen € 6.890,-
maar € 5.900,-

Je kunt deze piano ook leasen voor € 147,50 per maand

  • levertijd: in overleg
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
  • 4 jaar garantie